Biografie Enith Brigitha persklaar

Gisteren de allerlaatste PDF bekeken van het manuscript van de biografie over Enith Brigitha, voormalig olympisch zwemster. Nu kan er niets meer aan veranderd worden. De presentatie in Nederland is op 29 september. Op Curaçao krijgt de minister van sport, Marilyn Alcala-Wallé, het boek op 17 oktober aangeboden. Ziehier alvast het voor- en achteromslag: Enith Brigitha

Terug naar www.DitzSchrijft.nl

1 gedachte op “Biografie Enith Brigitha persklaar

  1. Marion Wesselink

    Een prachtig boek over een zwemster die brons won met een echte gouden rand. Vele feiten aangevuld met mooie verhalen maken het tot een geweldig boek. Ik was veertig jaar geleden een groot fan van haar geweldige techniek en ontwapenende uitstraling. Ja ik zat tijdens de bronzen medaillerace in 1976 aan de buis gekluisterd en ik weet nu nog hoe oprecht blij ik voor haar was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *