Sergio Leon gehuldigd

Op vrijdag de 13e maart was het dan zover. Na afloop van de eerste NASKHO symposiumdag (gynaecologie voor huisartsen) op Curaçao kreeg de gynaecoloog Sergio Leon (82) het boek Anyway… overhandigd.Leon2 Zijn voormalige ‘leerling’, eveneens gynaecoloog, Hajo Wildschut bood hem het boekje aan en Leon was zichtbaar geroerd door de erkenning die hij van hem en van alle aanwezigen kreeg. Behalve familie en vrienden hieven  diverse collega’s en oud-collega’s het glas.

Het idee om een boek te laten schrijven over dokter Leon was afkomstig van Hajo Wildschut. Samen hebben we een jaar aan dit boek gewerkt. Op de foto vlnr Wildschut, collega Edgar Trapenberg en dokter Leon.  terug naar www.DitzSchrijft.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *